domingo, 21 de abril de 2013

TREBALLADA VICTORIA.

VETERANS C.F CULLERA 2 - PENYA VETERANS D´ALGINET 1
Gran partit el que es va viure el passat dissabte a la vesprada en el camp Aeria,dolc de maxima rivalitat,entre dos equips que es tenien moltes ganes,el partit va començar amb una certa superioritat per l'equip local,ja que s'anticipava al rival en l'esbossa del centre del camp,cap a un excel·lent treball de pressing al baló i a l'esbossa de passe.
Prompte arribe el primer gol per mediació de Carlos Moreno,en el minut 7 de partit a  l'aprofitar un excel·lent passe en profunditat,de Sime,trencant el fora de joc i solucionant una situació d'un contra un amb el porter rival,introduïa el baló a la xarxa.
Tal com anaven avançant el partit s'entre en una fase d'un cert nerviosisme per part dels jugadors de Veterans C.F Cullera que van tindre diverses ocasions de clar perill,de poder augmentar el marcador però que el porter visitant amb unes magnífiques intervencions aconseguia mantindre el seu porteria amb el 1-0,ja en la recta final d'aquesta primera mitat en el minut 40,la Penya de Veterans d´Alginet aconseguia igualar el marcador en una jugada prou desgraciada per a la defensa local,falta treta en profunditat el porter Garcia,rebutja el baló, i després de colpejar Chofre el baló  rebota en Choco materialitzant el 1-1en que s´acava la primera part.
Va començar la segona part amb moltes ganes per part de l'equip local però el seu joc no trobava fluïdesa i el partit entra en una fase de prou desconcert,no s'aconseguien ocasions i l'equip de Penya Veterans d´Alginet es mantenia ferm en l'esbossa defensiva.El partit pareixia prou igualat quan una gran jugada personal de Galindo,que després de regatejar a diversos cotraris li donava un gran passe dins de l'àrea a Sime, i este era derrocat pel defensa,l'arbitre del partit rapidamente xiula la dita falta( penal).
Ruben Pelaez,en el minut 85 de partit, s'encàrrega de transformar en gol.
A partir d'ahí Veterans C.F Cullera va tindre dos ocasions molt clares per mitjà de Galindo però l'encert del meta visitant va impedir que pujaren al marcador,cal destacar l'esforç de tots els jugadors locals perquè els tres punts en joc es quedaren en el caseller de l'equip local i així tindre opcions a poder mantindre la segona plaça del campionat.