domingo, 16 de diciembre de 2012

ESPECTACULAR,GRAN VICTORIA

VETERANS C.F CULLERA 2 -U.E L´ ALCUDIA VETERANS 1
Gran partit el que enfrontava a dos dels equips mes forts d´aquesta categoria,el partit va ser de molta intensitat en el joc ja que els dos equips s´emplearen a fons en totes les accions de l´encontre. A la primera part el equip de Veterans C.F Cullera tinge diverses jugades de molt de perill,la mes clara en les botes del seu davanter Heli que queia dintre del area abans de poder finalitzar l´acció,pero l´equip de Veterans de
 l´Alcudia tambe tinge dues ocasions de molt de perill,pero el sistema defensiu del equip local funcionava molt be i quan no el seu porter, feien inutils els intents d´atac del equip rival. Tots els jugadors estavem molt ficats en aquest partit es mantenien junts per  ajudarse,els jugadors van mostrar un gran compromis en  aquest partit i lluitaven tots els balons com si en ellls anara el resultat  de l´encontre.Poc a poc l´equip local anava sumant mes ocasions d´atac i aixi s´arriba a la fi del primer temps.

A la segona part el Mister local va fer alguns cambits d´eixida i l´equip va seguir amb la mateixa intensitat que a la primera part,no obstat el primer balo de perill de l´equip visitant al minut 50 de partit,ficava el resultat de 0-1(Mullor).Léquip visitant comença una fase de constants intents de perduda de temps i aixo li va sortir car ja qu´els jugadors de Veterans C.F Cullera no volien de ninguna manera pedre aquet partit i començaren a fer un gran  futbol,començaren a arribar les ocasions de perill,faltes,corners,jugades combinades i jugades individuals tots volien obrir el marcador,el gol (1-1) va arribar al minut 68 quan Jose Nadal rematava de cap un corner tret per Sime qu´el porter visitant no va ser capaç de  despejar.
Començaren els millors moments per l´equip local,els seus jugadors estaven molt ficats en el partit i tornaven a recuperar els balons en la zona de mitjos i iniciar les jugades d´atac,fruit d´una d´estes arriba el (2-1) al minut 74 de partit,Galindo al rematar en plantxa un balo rebutjat dintre de l´area de meta.Apartir de ahi,
l´equip de Veterans C.F Cullera tinge controlat al seu rival i tots els intents per part de Veterans de l´Alcudia d ´arribar a la porteria eren neutralitzats per els seus defenses.